Kuracie rizoto s hubami z remosky

Rizoto s kuracím mäsom a hubami pripravené v remoske je jednoduché a výživné jedlo, ktoré kombinuje šťavnaté kúsky kurčaťa, voňavé huby a krémovú ryžu.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
2 kuracie prsia
1 cibuľa
50 g slaniny
soľ
mleté korenie
10 paradajok
1 lyžica mletej papriky
1 hrnček vopred namočených sušených húb
1 hrnček hnedej ryže
2 hrnčeky vývaru (alebo vody)
Postup varenia podľa receptu
Na panvici osmahneme nakrájanú slaninu a cibuľu, potom pridáme mäso nakrájané na kúsky, osolíme a okoreníme. Následne pridáme papriku a všetko orestujeme.
Všetko presunieme do misy remosky, pridáme scezené huby, hrášok, nakrájané paradajky, prepláchnutú ryžu a zalijeme buď vývarom, alebo vodou.
Dobre premiešame a pečieme v remoske približne 35 minút, kým sa tekutina nevsiakne.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie rizoto s hubami z remosky
Kuracie rizoto s hubami z remosky je lahodné a vôňou provonané jedlo, ktoré poteší každého milovníka pohodlného varenia. Kombinácia krehkého kuracieho mäsa, čerstvých húb a aromatickej ryže vytvára harmonický pokrm, ktorý je ideálny pre rodinné večere. Remoska dodáva rizotu jedinečnú chuť a textúru vďaka rovnomernému prepečeniu všetkých ingrediencií. Jednoduchá príprava a minimálna údržba počas varenia zaručuje čas na relaxáciu, zatiaľ čo jedlo sa pomaly a chutne pripravuje. Vyskúšajte tento recept a objavíte obľúbený pokrm pre každú príležitosť!