Listové cesto na štrúdl

Všetky ingrediencie premiešame a necháme ich dve hodiny odpočívať. Potom môžeme s cestom začať pracovať.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
450 g hladkej múky
250 g Hery
10 Lyžíc mlieka
1 Čajová lyžička octu
2 žĺtky
Postup varenia podľa receptu
Všetky ingrediencie spojíme a necháme zmes odpočívať po dobu dvoch hodín.
Potom môžeme začať s cestom manipulovať.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Listové cesto na štrúdl
Listové cesto na štrúdl je základným komponentom pre prípravu lahodného jablkového štrúdla. Cesto je tenké, krehké a chuťovo neutrálné, čo umožňuje vyniknúť sladkým alebo slaným náplniam. Príprava listového cesta môže byť časovo náročná, avšak mnohí volia zakúpenú variantu, ktorá šetrí čas. V kombinácii s jablkami, škoricou a hrozienkami sa listové cesto premění na obľúbený dezert, ideálny pre rôzne príležitosti. Po upečení má štrúdl zlatistú farbu a chrumkavú štruktúru, ktorá poteší každého milovníka sladkostí.