Pikantné králičie rezne

Zajaca vykostíme, nakrájame na kusy, jemne ich naklepeme, osolíme a obalíme v múke. Potom ich namáčame v rozšľahanom vajci so soľou a troškou piva.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 zajac
soľ
hladká múka
2 vajcia
trochu piva
strúhanka
1 cibuľa
1 čajová lyžička majoránky
1 čajová lyžička bazalky
1/2 čajovej lyžičky rozmarínu
1 bobkový list
olej
Postup varenia podľa receptu
Králika pripravíme tak, že ho vykostíme, nakrájame na malé plátky a jemne ich naklepeme. Osolíme a obalíme v múke. Potom namočíme do vyšľahaných vajec, do ktorých môžeme pridať štipku piva, ale nie je to nutné. Nakoniec obalíme v strúhanke, do ktorej sme pridali na jemno nakrájanú cibuľu a rozdrvené korenie, a dôkladne premiešame.
Pomaly smažíme obalené rezne, kým nezazlátnu.
K prílohe podávame varené zemiaky, zemiakovú kašu alebo zemiaky s cibuľkou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Pikantné králičie rezne
Pikantné králičie rezne sú vynikajúcim pokrmom, ktorý poteší milovníkov mäsa a pálivých chutí. Králičie mäso je známe svojou jemnosťou a nízkym obsahom tuku, čo z neho robí zdravú voľbu. Keď sa rezne marinujú v pikantných koreninách a bylinkách, získavajú jedinečnú aromatickú chuť. Smažené do zlatista a podávané s čerstvým šalátom alebo ako súčasť gurmánskej večere predstavujú delikátnu kombináciu chutí. Tento pokrm si zamilujete ako pre jeho jednoduchosť, tak pre výraznú chuť, ktorú prináša na váš stôl.