Pizza roládka

Pizza roládka
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Výborná jednoduchá chuťovka.

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 balíček lístkové cesto
20 dkg saláma alebo šunka
10 dkg strúhaný alebo plátkový syr
na potretie 1 ks vajce
kečup

Postup varenia podľa receptu

Listové cesto si rozvaľkáme na nami zvolenú hrúbku. Naň potom rozotrieme kečup, nie až k okrajom. Pokladáme rovnomerne zvolenú údeninu, najlepšie nejakú šunku a na to syr, opäť nami zvolený.

Zabalíme do rolády a pokladáme na plech s papierom na pečenie. Vkladáme do rúry predhriatej na 180 °C.

Pečieme dozlatista, čo je približne 20 minút.

Necháme minútku vychladnúť a krájame. Podávať môžeme ako teplé, tak aj studené.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Pizza roládka

Pizza roládka je obľúbený pokrm, ktorý kombinuje chute pizze a jednoduchosť rolády. Cesto na pizzu je vyvaľkané, potom potreté paradajkovým pestom a posypané obľúbenými ingredienciami, ako sú syry, šunky, alebo zelenina. Po naplnení sa cesto starostlivo sroluje a upečie do zlatista. Výsledkom je chrumkavá, chutná roládka, ktorá sa skvele hodí ako občerstvenie na párty alebo rýchla večera. Pizza roládka je skvelým spôsobom, ako si vychutnať všetky obľúbené chute pizze v netradičnej podobe.

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.2/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Český, Chute, Dobroty, Predjedlo, Pre deti
Štítky: predjedlo, Talianska kuchyňa

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Pizza roládka.

Pridať komentár