Toasty s hubami

Na masle speníme cibuľu, potom pridáme nakrájané huby, okoreníme a dusíme, kým nezmäknú. Na plech vyložený papierom na pečenie rozložíme plátky veky, na ne...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 veká alebo baguette
lyžica masla
1 väčšia cibuľa
500 g húb (žampiónov)
soľ
kmín
strúhaný tvrdý syr
možno kečup
Postup varenia podľa receptu
Na rozpustenom masle speníme cibuľu, pridáme nakrájané huby, okoreníme a dusíme, kým nie sú mäkké.
Na plech vyložený papierom na pečenie dáme plátky veky, na ne pridáme huby, posypeme syrom a zapekáme. Môžeme pridať kečup a podávame.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Toasty s hubami
Toast s hubami
Toast s hubami sú lahodným a rýchlym jedlom, ktoré poteší každého milovníka húb. Tento jednoduchý recept spája chrumkavý toast s jemne restovanými hubami, cesnakom a bylinkami, čo vytvára harmonickú chuť. Môžete použiť rôzne druhy húb, ako sú žampiony, hľuzovky alebo líšky, ktoré dodajú jedlu unikátny charakter. Podávajte teplé ako predjedlo alebo ľahký obed, doplnené o čerstvý šalát. Toast s hubami sú skvelou voľbou pre vegetariánov aj milovníkov mäsa!