Toasty s hubami

Toasty s hubami
Doba prípravy: 20 minút
Doba varenia: 40 minút
Porcie: 4

Na masle speníme cibuľu, potom pridáme nakrájané huby, okoreníme a dusíme, kým nezmäknú. Na plech vyložený papierom na pečenie rozložíme plátky veky, na ne...

Ingrediencie, alebo čo potrebujete

1 veká alebo baguette
lyžica masla
1 väčšia cibuľa
500 g húb (žampiónov)
soľ
kmín
strúhaný tvrdý syr
možno kečup

Postup varenia podľa receptu

Na rozpustenom masle speníme cibuľu, pridáme nakrájané huby, okoreníme a dusíme, kým nie sú mäkké.

Na plech vyložený papierom na pečenie dáme plátky veky, na ne pridáme huby, posypeme syrom a zapekáme. Môžeme pridať kečup a podávame.

Čo ste ešte nevedeli o recepte Toasty s hubami

Toast s hubami


Toast s hubami sú lahodným a rýchlym jedlom, ktoré poteší každého milovníka húb. Tento jednoduchý recept spája chrumkavý toast s jemne restovanými hubami, cesnakom a bylinkami, čo vytvára harmonickú chuť. Môžete použiť rôzne druhy húb, ako sú žampiony, hľuzovky alebo líšky, ktoré dodajú jedlu unikátny charakter. Podávajte teplé ako predjedlo alebo ľahký obed, doplnené o čerstvý šalát. Toast s hubami sú skvelou voľbou pre vegetariánov aj milovníkov mäsa!

Páči sa vám recept? Dajte mu 5 hviezd!

Aktuálne hodnotenie receptu 4.1/5 (23 hlasujúcich)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnosť s bohatým rozhľadom. Je veľkým fanúšikom jedla a občasného varenia. Zaujímajú ho aj gurmánske zážitky v reštauráciách. Každú nedeľu sa jeho rodina teší na jeho pravidelný obed, ktorý im pripraví.
ikona sociálnej siete ikona sociálnej siete

Kde je recept zaradený?

Kategórie: Predjedlo
Tag: huby, restovanie, bežný deň, večera, česká, ľahký, pre začiatočníkov, slovenská, pečenie, bezmäsité jedlá, vegetarianské, dusenie, predjedlá, teplé

Komentáre

Pridajte prvý komentár k receptu Toasty s hubami.

Pridať komentár