Vepřové pečeň na prírodno

Vepřové pečeň sú dnes ľahko dostupné, čo vám umožní uvariť si z nich lahodný obed. Rýchla príprava na prírodno zvýrazní ich...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
500 g bravčových pečienok
olej na panvicu
mleté korenie
soľ
Postup varenia podľa receptu
Bravčové pečeň dôkladne umyjeme, osušíme papierovou utierkou a nakrájame na plátky.
Na panvici zahrejeme olej a pečeň na ňom rýchlo osmahneme, aby sa uzavrela a zostala šťavnatá.
Pridáme korenie, nakoniec osolíme a ihneď servírujeme.
Príloha: zemiaky pražené na masle.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Vepřové pečeň na prírodno
Bravčové pečene na prírodno je klasické slovenské jedlo, ktoré sa vyznačuje svojou jednoduchosťou a chuťou. Pečene sa obvykle orestujú na panvici s cibuľou a korením, čo dodáva pokrmu výnimočné arómu. Podávajú sa často s zemiakovým alebo mrkvovým pyré, prírodnou šťavou a čerstvou zeleninou. Tento pokrm je bohatý na živiny, najmä železo a vitamín A, takže je nielen chutný, ale aj zdravý. Bravčové pečene na prírodno sú ideálnou voľbou pre rýchlu a výživu plnú večeru.