Houbová zmes na topinky

Ak máte novopostavené huby z lesa a radi by ste si pripravili chutnú pochúťku na zlatisté topinky, odporúčame náš recept. Houbová zmes na…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
200 g húb shiitake
200 g hlivy ustricovej
200 g šampiňónov
1 cibuľa
1 vajce
1 jarná cibuľka s natia
1 strúčik cesnaku
sušené paradajky (podľa chuti)
niekoľko snítok bazalky
kmín mletý (podľa chuti)
mletý čierny korenie
soľ
Na podávanie
toasty
čerstvá zelenina
Postup varenia podľa receptu
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu.
Húbky nakrájame na malé kúsky a zmiešame ich s cibuľou a soľou. Potom pridáme trochu mletého kmínu, rozmačkaný cesnak a nasekanú jarnú cibuľku.
Trochu osolíme vodou a pod pokrievkou necháme pár minút variť. Nakoniec vmiešame vajcia, pridáme nasekanú bazalku a hrubo nakrájané sušené paradajky. Servírujeme s toastmi a zeleninovým šalátom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Houbová zmes na topinky
Hubová zmes na topinky je lahodný pokrm, ktorý spája výborné chute lesných húb s chrumkavými topinkami. Tento pokrm je obľúbený pre svoju jednoduchú prípravu a bohatstvo chutí. Hubová zmes obsahuje čerstvé alebo sušené huby, cibuľu, cesnak a bylinky, ktoré sa spoločne dusia na panvici. Podáva sa teplá na opečenom chlebe alebo topinkách, čo vytvára skvelú kombináciu textúr. Ideálna ako rýchly obed, večera alebo pohostenie pre návštevy, hubová zmes určite poteší každého milovníka húb a dobrého jedla.