Zapečené šampiňóny

Žampióny dôkladne vyčistíme a odstránime nožičky. Naplníme ich syrom nivou, pokryjeme plátkami slaniny a trošku pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme v predhriatej rúre...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
žampióny
niva
anglická slanina
Postup varenia podľa receptu
Žampiony dôkladne umyjeme a odstránime nožičky. Naplníme ich nivaso, prikryjeme plátkami slaniny a jemne pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme v predhriatej rúre, kým slanina nezíska chrumkavú konzistenciu.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Zapečené šampiňóny
Zapečené šampiňóny sú lahodným a výborne vyzerajúcim jedlom, ktoré poteší každého milovníka húb. Tieto huby sú zvyčajne plnené zmesou syra, cesnaku a byliniek, čo im dodáva skvelú chuť. Zapečenie v rúre zaručuje, že šampiňóny získajú zlatistú kôrku, zatiaľ čo vo vnútri zostanú šťavnaté. Tento pokrm je ideálny ako predjedlo alebo ľahká večera a ľahko sa pripravuje. Podávajte ich teplé, posypané čerstvou petržlenovou vňaťou alebo inými bylinkami.