Zemiaková kaša pečená v slanine

Ak zostane zemiaková kaša, naneste ju hustú na plátky slaniny, zarolujte ich a opečte na rozohriatom oleji, kým nebudú chrumkavé. Ako...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
zemiaková kaša
anglická slanina
olej
Postup varenia podľa receptu
Ak vám zostane nejaká zemiaková kaša, natrite ju silno na plátky slaniny, potom ich zrolujte a osmažte na horúcom oleji, kým nebudú chrumkavé. Ako prílohu podávajte zeleninový šalát.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Zemiaková kaša pečená v slanine
Zemiaková kaša pečená v slanine je lahodným a sýtym jedlom, ktoré spája jemnosť zemiakovej kaše s chrumkavým kúzlom slaniny. Pripravená z hladkej zemiakovej kaše, ktorá je starostlivo ochutená soľou, korením a maslom, sa zvyčajne obalí na kúsky nakrájanou slaninou a zapečie do zlatista. Tento recept je obľúbený nielen ako príloha, ale aj ako hlavné jedlo s nádychom komfortnej kuchyne. Chrumkavá slanina dodáva krémovej kaši jedinečný kontrast a bohatú chuť, ktorá poteší každého gurmána.