Boloňské špagety s mletým mäsom podľa Petry

Špagety s paradajkovou omáčkou sú populárne po celom svete. Každá rodina si uchováva svoj osvedčený recept, ktorý je pre nich dôležitý. My sme pripravili…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 balíček špagiet
600 g mletého mäsa
olivový olej
1 cibuľa
1 plechovka lúpaných paradajok
soľ
pepř
oregano
bazalka
150 g tvrdého syra
Postup varenia podľa receptu
Cibuľu jemne nasekáme a osmahneme na oleji. Potom primiešame mleté mäso a dovolíme mu, aby sa zatiahlo.
Korenie dochutíme, pridáme rozmixované lúpané rajčiny a na chvíľu povaríme.
Cestoviny uvaríme vo vode s miernym soľou, kým nebudú mať tú správnu konzistenciu.
Uvarenú omáčku podľa chuti doladíme korením, nalejeme ju na cestoviny a posypeme nastrúhaným syrom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Boloňské špagety s mletým mäsom podľa Petry
Boloňské špagety s mletým mäsom podľa Petry sú lahodným talianskym jedlom, ktoré poteší nielen milovníkov cestovín. Tento pokrm sa vyznačuje kombináciou kvalitného mletého mäsa, aromatickej cibule, mrkvy a bohatej paradajkovej omáčky, ktorá dodáva špagetám skvelú chuť. Podávajú sa s al dente uvarenými špagetami a posypané parmezánom. Ideálne na rodinnú večeru alebo pohodový víkendový obed, Boloňské špagety prinášajú kúsok Talianska priamo na váš stôl. Osviežte svoj jedálny lístok týmto tradičným a chutným receptom podľa Petry.