Cestoviny s hubami

Na oleji osmažíme cibuľu, potom pridáme nakrájané huby, osolíme, okoreníme a ochutíme rascou, a dusíme. Keď sú huby mäkké, pridáme nakrájané paradajky a krátko...
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
200 g čerstvé huby
20 g cibule
100 g paradajky
50 g hydinová šunka
olej
30 g cestoviny podľa chuti
15 g tvrdý syr (pre tých, ktorí chudnú, 20% t.v.s.)
80 g zelený šalát
pažítka na ozdobenie
soľ
čierny korenie
drvený kmín
Postup varenia podľa receptu
Na oleji osmažíme cibuľu, potom pridáme nakrájané huby, ochutíme soľou, korením a rascou a dusíme ich. K rozdrobeným hubám pridáme plátky paradajok a krátko ich prehrievame.
Nudle uvaríme vo ľahko osolenej vode, kým nie sú al dente. Scedíme ich a necháme odkvapkať, potom ich zmiešame s hubami, pridáme nakrájanú šunku a všetko posypeme nastrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou. Podávame na tanieri s natrhnutým šalátom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Cestoviny s hubami
cestoviny s hubami sú obľúbeným jedlom, ktoré spojí chuť cestovín a jemnú, chuťovo bohatú textúru húb. Tento recept sa ľahko pripravuje a ponúka nekonečné možnosti variácií. Čerstvé huby, ako sú šampiňóny alebo hríby, sa často spolu s cesnakom a bylinkami osmahnú na panvici, aby zvýraznili ich prirodzenú chuť. Cestoviny sa potom zmiešajú s týmto lahodným hubovým základom a posypú parmezánom pre dokonalú bodku. Táto kombinácia je ideálna na rýchlu večeru alebo obed, ktorý poteší všetkých milovníkov talianskej kuchyne.