Hovädzie pečeň v kyslej smotane - marinovaná

Pečeň som nakrájala na plátky hrubé asi 1 cm a naložila ich do smotany zmiešanej s korením a vajcom. Korenie pridajte podľa vlastnej chuti. Marinujte minimálne 2 hodiny.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
0,5 kg hovädzích pečienok
Marináda
1 kyslá smotana
1 vajce
1 strúčik cesnaku
korenie Tandoori masala (alebo iné podľa chuti)
soľ
piper
strúhanka na obalenie
Postup varenia podľa receptu
Pečeň som nakrájala na plátky hrubé 1 cm a namočila ich do smotany zmiešanej s korením a vajcom. Korenie prispôsobte svojej chuti. Nechajte marinovať minimálne 2 hodiny, ideálne dlhšie.
Potom som pečeň trochu zotrela od smotany a obalila vo strúhanke.
Smažte v horúcom oleji po dobu 1-2 minút z oboch strán. Po dokončení osoľte.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Hovädzie pečeň v kyslej smotane - marinovaná
Hovädzie pečeň v kyslej smotane je výnimočným pokrmom, ktorý spája bohatú chuť pečene s krémovosťou kyslej smotany. Pred prípravou sú pečene marinované, čo im dodá ešte intenzívnejšiu chuť a jemnosť. Pri varení sa pečene rýchlo opečú, aby si zachovali svoju šťavnatosť, a potom sa podávajú prelité lahodnou omáčkou. Tento pokrm je ideálne podávať s knedľou alebo čerstvým chlebom, čo umožňuje vychutnať si každú kvapku omáčky. Je to skvelá voľba pre milovníkov mäsitých jedál.