Kuracie mäso na zelenine

Cibuľu nasekáme a osmažíme na lyžici oleja. Mäso nakrájame na kocky alebo prúžky, pridáme korenie, horčicu, sójovú omáčku, worcester a solamyl.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
300 g kuracie prsia
fazuľové struky
kukurica
nakladaná kapia
1 polievková lyžica horčice
1 čajová lyžica solamylu
1 polievková lyžica sójovej omáčky
1 polievková lyžica worcesterskej omáčky
1 cibuľa
1 čajová lyžica chilly pasty
1 polievková lyžica grilovacieho korenia
1 polievková lyžica oleja
1 - 1,5 dl vody
Postup varenia podľa receptu
Nakrájame cibuľu a osmažíme ju na lyžici oleja. Mäso nakrájame na kocky alebo prúžky, pridáme korenie, horčicu, sójovú omáčku, worcester a solamyl. Všetko dôkladne premiešame.
Mäso osmažíme a potom pridáme fazuľu, papriku a kukuricu. Podlejeme 1 až 1,5 decilitra vody podľa toho, akú šťavu si prajeme. Primiešame lyžičku chilli pasty a omáčku zhusťujeme múkou rozmiešanou vo vode alebo jíškou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie mäso na zelenine
Kuracie mäso na zelenine je lahodný a zdravý pokrm, ktorý poteší každého milovníka dobrého jedla. Tento delikátny recept kombinuje šťavnaté kusy kuracieho mäsa s čerstvou zeleninou, ako sú mrkva, paprika a brokolica. Vďaka rýchlej príprave a pestrému zloženiu je ideálnou voľbou pre rodinný obed alebo večeru. Kuracie mäso na zelenine je nielen chutné, ale aj výživné, plné vitamínov a minerálov, ktoré prospievajú zdraviu. Tento pokrm si zamilujete nielen pre jeho skvelú chuť, ale aj jednoduchosť prípravy.