Kuracie pečienky s cibuľou

Kuracie pečienky dôkladne umyjeme a odstránime viditeľné blany. Nie je potrebné pečienky prerezať, pretože sú tenké a jemné, a to kvôli blanám a šľachám.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
500 g kuracích pečienok
3 menšie alebo 2 väčšie cibule
slnečnicový olej
soľ
čierne korenie
Postup varenia podľa receptu
Kuracie pečene dôkladne opláchneme a odstránime viditeľné blany. Pečienky neprerezávame, pretože sú tenké a jemné, a pri varení sa blany a šľachy strácajú.
Orestujeme kuracie pečene na cibuľke, potom zakryjeme pokrievkou a dusíme asi 15 minút, občas premiešame. Je dôležité pečene nesoliť, aby zostali jemné a mäkké; osolíme ich až po uvarení. Podávala som ich s ryžou.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie pečienky s cibuľou
Kuracie pečienky s cibuľou je tradičný český pokrm, ktorý spája jemnú chuť kuracích pečienok s aromatickou cibuľou. Tento recept je jednoduchý na prípravu a ponúka bohatú nutričnú hodnotu. Pečienky sú bohaté na železo a vitamíny, zatiaľ čo cibuľa dodáva jedlu lahodnú sladkosť. Pokrm sa často podáva s čerstvým chlebom alebo zemiakmi, čo vytvára skvelú kombináciu chutí. Kuracie pečienky s cibuľou sú ideálnou voľbou pre rýchlu a výživnú večeru, ktorá poteší celú rodinu.