Kuracie prírodné rezne so slaninou a hubami

Mäso jemne naklepeme a dochutíme korením. Potom ho necháme chvíľu odpočinúť. Medzitým nakrájame slaninu na kocky a huby na plátky. Na panvici opražíme slaninu. Dáme…
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
2 kuracie stehenné rezne
100 g anglickej slaniny
2-4 šampiňóny
2 lyžice kyslej smotany
1 čajová lyžička horčice
1 lyžica oleja
hladká múka
sušený cesnak
korenie na kurča
soľ
mleté korenie
Postup varenia podľa receptu
Mäso jemne rozklepeme a ochutíme. Potom ho necháme chvíľu stáť.
Zatiaľ nakrájame slaninu na kocky a huby na plátky.
Na panvici opražíme slaninu, potom ju dáme nabok a pridáme lyžicu oleja.
Mäso jemne obalíme v múke a rýchlo osmahneme na panvici z oboch strán.
Pridáme šampiňóny a varíme ich spoločne so slaninou, kým nezmäknú. Trochu podlíme vodou.
Smotanu zmiešame s horčicou a nalejeme na mäso. Potom to krátko povaríme.
Okorěníme a servírujeme s upravenými zemiakmi rôznych typov.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Kuracie prírodné rezne so slaninou a hubami
Kurací prírodný rezník so slaninou a hríbmi je lahodné jedlo, ktoré spája šťavnaté kuracie mäso s chrumkavou slaninou a aromatickými hríbmi. Pri jeho príprave sa kurací rezník najprv marinujú, aby sa zvýraznila chuť. Slanina dodáva pokrmu pikantnosť a hríby príjemnú houbovú chuť. Tento pokrm sa často podáva s prílohou, ako je zemiaková kaša alebo čerstvý šalát, čo z neho robí ideálnu voľbu na rodinnú večeru či slávnostnú udalosť. Užite si lahodnú kombináciu chutí v každom súste!