Rybie fašírky

Ak plánujeme pripraviť rybie fašírky, ale nemáme k dispozícii dostatočné množstvo rybieho mäsa, môžeme jeho časť nahradiť mletým mäsom, pričom je najlepšie použiť rovnaký pomer bravčového a hovädzieho mäsa.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
250 g mletého mäsa (zmes bravčového a hovädzieho)
1 kapor
Podľa potreby
soľ
mletý čierny korenie
cesnak
majorán
vajce
strúhanka
olej na vyprážanie
Postup varenia podľa receptu
Kapra najprv vyfiletujeme a potom spoločne s kožou a menšími kosťami pomeleme na hrubom mlynčeku.
Do zmesi pridáme mleté mäso, cesnak, majoránku, soľ, vajce, korenie a na zahuštenie trochu strúhanky, podľa vlastnej chuti.
Pripravíme tenké karbonátky a usmažíme ich na zlatavú farbu v horúcom oleji.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Rybie fašírky
Rybie karbanátky sú obľúbeným jedlom, ktoré osloví nielen milovníkov rýb. Sú pripravované z rôznych druhov rýb, ako sú treska alebo losos, zmiešaných so strúhankou, vajcom a korením. Karbanátky sa zvyčajne pečú na panvici alebo sa pečú v rúre, vďaka čomu získavajú príjemnú zlatistú farbu a chrumkavú kôrku. Podávajú sa často s čerstvým šalátom alebo zemiakovou kašou, čo skvele dopĺňa ich jemnú chuť. Rybie karbanátky sú zdravou alternatívou k tradičným mäsovým jedlám a sú vhodné pre celú rodinu.