Ryžové rezance s paradajkovou-tuniakovou omáčkou

Nakrájame cibuľu a cesnak na malé kúsky a osmažíme ich na oleji. Potom pridáme nakrájané rajčiny z konzervy, sušené rajčiny a olivy. Osolíme a okoreníme a varíme na miernom ohni.
Ingrediencie, alebo čo potrebujete
1 plechovka tuniaka v oleji
1 plechovka sekaných rajčín
1 cibuľa
2-3 strúčiky cesnaku
5-6 sušených rajčín
cca 50 g čiernych olív
2-3 lyžice olivového oleja
3 lyžice smotany na varenie
soľ
pepř
malá štipka cukru
ryžové rezance
strúhaný parmezán
Postup varenia podľa receptu
Cibuľu a cesnak nasekáme a osmažíme na oleji. Potom pridáme konzervované paradajky, nakrájané sušené paradajky a olivy.
Ochuťte soľou a korením a na nízkej teplote dusíme približne 10 minút. Potom pridajte smotanu a scedeného tuniaka a krátko povarte.
Nudle uvaríme podľa pokynov. Omáčku osladíme troškou cukru a podľa potreby osolíme. Servírujeme ju s uvarenými nudlami a posypeme syrom.
Čo ste ešte nevedeli o recepte Ryžové rezance s paradajkovou-tuniakovou omáčkou
Ryžové rezance s paradajkovou-tuniakovou omáčkou sú lahodným jedlom, ktoré spája chuť Stredomoria a ázijskej kuchyne. Ryžové rezance majú jemnú textúru, ktorá skvele ladí s bohatou a voňavou paradajkovou-tuniakovou omáčkou. Táto omáčka je plná vitamínov vďaka zrelým paradajkám a živinám z kociek tuniaka, čo z nej robí výživné a chutné jedlo. Je ideálnou voľbou pre rýchly obed alebo večeru, ktorú si zamilujú všetci milovníci cestovín a rýb. Pochutnajte si na tejto jedinečnej kombinácii chutí!